Access BARS

Access BARS er en blid, nænsom og afslappende kropsbehandling, der på skønneste vis afbalancere dine hjernebølger og du bliver afslappet, rolig og mere fokuseret. Helt konkret er Access BARS 32 energibaner, som går igennem hovedet og langs hovedbunden. Hver bane repræsentere forskellige aspekter af livet - bl.a. krop, seksualitet, penge, kontrol, kommunikation, bevidsthed, kreativitet, aldring, tid, taknemmelighed, håb og drømme.

 

Access BARS er et godt valg hvis du har tankemylder, er i en negativ spiral, eksamensangst og anspændt, idet afbalanceringen af dine hjernebølger giver indre ro, balance og klarhed. Forbedre dit fokus og koncentration. Behandlingen kan ligeledes have en positiv effekt på opmærksomhedsforstyrrelser som fx ADHD, OCD, Autisme m.fl.

 

Behandlingen foregår ved, at jeg berører energipunkterne ganske let på dit hoved, mens du ligger fuld påklædt og slapper af, puttet under et tæppe, på min briks. Det er en meget afslappende behandling, hvor du måske falder i søvn undervejs eller oplever at du kommer i en dyb tilstand af stilhed, hvor du hverken sover eller er vågen.

 

Som udgangspunkt foregår behandlingen i stilhed, men har du lyst er du også velkommen til at stille spørgsmål eller dele fornemmelse, følelser og tanker med mig undervejs.

 

De fleste vil ikke mærke de store ændringer når de umiddelbart rejser sig fra briksen. Det er normalt først senere i dagene/ugerne efter, at man opdager, at man måske reagere anderledes på det som før var en udfordring.

 

KN - Kropsterapi finder du hos Klinik Krop & Sjæl i 

Sjællandsgade 21

4100 Ringsted

Tlf.: 22 55 47 72

@: karin@kn-kropsterapi.dk

www.kn-kropsterapi.dk

Åben:

Mandag: 9.30 - efter aftale

Torsdag: 9.30 - efter aftale

*** midlertidig lukke pga. covid-restriktioner ***

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

© 2020 af Karin Nielsen. Proudly created with Wix.com